معرفی اوبه

اوبه گروهی از افراد مشتاق به پرماکالچر هستند از نقاط مختلف جهان که اغلب خسته شده اند از دیدن، شنیدن، حرف زدن و فکر کردن، و حالا با هم تصمیم گرفته اند بذری رو بکارند و از آن محافظت کنند. 
بذری برای ترویج پرماکالچر در میان فارسی زبانان

اوبه ای ها دغدغه هایشان را تبدیل کرده اند به عمل. پرماکالچر تبدیل به بخش بزرگی از زندگی شان شده. چون که مسأله ای مهم و تاثیر گذار بر غذا، سلامتی و صلح در جهان داره، البته این موضوع با فرم های دیگه و نام های دیگه مثل توسعه پایدار هم شناخته میشه که امروزه بزرگترین چالش بشر در کره خاکی شده، چالشی بزرگ برای جلوگیری از این روند کنونی، و پذیرفتیم که این مسئولیت سنگین حفاظت از تنها زیستگاه انسان را در برابر نسل جوان و نسلهای آینده (آیندگان) بر شانه یکایک ما هست و همچنین ما هم عضوی از این دنیا هستم. جامعه‌ای که کار می‌کند، زندگی می‌کند، رشد می‌کند، مانند طبیعت توسعه می‌یابد و به یک اکوسیستم اجتماعی تبدیل می‌شود و به همین دلیل در طول زمان پایدار می‌شود.
کل پروژه توسط تیمی از داوطلبان پشتیبانی می شود که با عشق به کار خود و علاقه مندی به پروژه، همکاری فعال خود را برای توسعه اوبه اهدا کرده اند و ایمان دارند برای فرهنگی پایدار و بستری مناسب برای آیندگان نیاز است گروهی باشیم که برای فارسی زبانان مسیر را هموار کنیم.
توسط گروهی از افراد مشتاق از نقاط مختلف جهان که اغلب پروژه های مشابهی دارند یا صرفاً علاقه مند به همکاری برای افزایش دانش خود در این مسائل هستند، پشتیبانی می شود.
معنی لغوی اوبه : 
توبه از ماده اوب ( بر وزن قوم ) به بازگشت توأم با اراده می گویند، به همین دلیل به توبه، اوبه گفته می شود، چون حقیقت توبه بازگشت توأم با اراده به سوی خداست .
در زبان ترکی به محل اتراق عشایر در ییلاق " اوبا " گفته می شود که به معنی محل بازگشت است این واژه با با " اوب" و " توبه" هم ریشه می باشد.

​​​​​​​

حفاظت از محیط زیست - توسعه پایدار – درخت کاری – هوای پاک – انرژی پاک – ارگانیک – پرماکالچر – تولید پایدار – وگان – گیاه خواری – بازیافت – کمپوست – ورمی کمپوست - زیست ساخت - سازگاری با محیط زیست - آشپزی سالم - انرژی جایگزین - ذهن آگاهی

گرمایش زمین – سوراخ شدن لایه اوزون – آب شدن یخ های قطبی – ترکیب آب شیرین با آب شور – از دست رفتن ذخایر آب زیرزمینی – آلودگی هوا – بارش های اسیدی – کمبود آب – آلودگی آب های آزاد – پلاستیک – نفت – گاز های گل خانه ای– سیاست – جنگ- آلاینده – و خشکسالی ...

اوبه یک پروژه پرماکالچر اجتماعی برای فارسی زبانان
مراقبت از زمین
مراقبت از همدیگر
اشتراک عادلانه منابع و مازاد آن ها

​​​​​​​

برای درک بهتر، کلمه پرماکالچر را باز میکنیم؛ پرماکالچر (Permaculture) ترکیبی از کلمه پرماننت(Premanent)   که به معنی دائمی و پایدار است و کلمه کالچر (Culture)  به دو معنی به کار میرود:  یکی کشت و دیگری فرهنگ. در سال های اولیه از کلمه کشاورزی به جای فرهنگ استفاده میشد ولی امروزه در سیر تکاملی، به فرهنگ دائمی تبدیل شده است و به بیانی زیباتر فرهنگ پایدار نامیده میشود.
در پرماکالچر بسیار به لغت اکولوژی بر میخوریم که لازم میدانم همینجا معنی این کلمه را باز کنم. اکولوژی به معنی بوم شناسی است، بوم‌شناسی در فارسی ترجمه واژگانی از نام لاتین آن یعنی اکولوژی است. ...

از اوبه پرماکالچر حمایت کنید
کمک های مالی سخاوتمندانه شما به ما کمک می کند تا مقالات و رسانه های خبری دنیای پرماکالچر را رایگان ارائه دهیم، و به فارسی زبانان در سراسر جهان آموزش دهیم، الهام باشیم و توانمند تا از طریق پرماکالچر، سبک زندگی پایدارتر و اخلاقی را داشته باشند.در عین حال، جدای، از کمک های فیزیکی و فکری، که می تواند از طریق داوطلبانه انجام دهید، امکان حمایت از پروژه حتی از نظر اقتصادی از طریق تأمین مالی جمعی یا با کمک های داوطلبانه ساده برای کمک به هزینه هایی که به طور اجتناب ناپذیر ایجاد می شود وجود دارد. 

ما فعالان طراحی پرماکالچر می خواهیم با ایجاد یک آکادمی آموزشی، دوره‌ها، کارگاه‌های آموزشی و هم چنین رویدادهایی برای انتقال دانش پرماکالچر و ایجاد شبکه‌ های آموزشی و حمایتی برگزار بکنیم و جامعه‌ای با طراحی پرماکالچر در میان فارسی زبانان دنیا به خصوص ایران شکل دهیم و با این کار مفاهیم پرماکالچر را در قالب استانداردهای بین المللی و با توجه به ویژگی های فرهنگی، اقلیمی و محیط زیستی به فارسی زبانان آموزش داده و شکل گیری شبکه پرماکالچر را راهبری کنیم.

پرماکالچر چیست؟
1.پرماکالچر یک چارچوب خلاّقانه است برای ابداع شیوه های زندگی پایدار.
2.پرماکالچر روشی است عملی مبتنی بر توسعۀ سیستمهای متوازن )از منظر زیست محیطی
​​​​​​​ (، کارآمد و مفید که در همه جا و برای همه کس قابل استفاده است. با بررّسی دقیق راهها و روشهایی که منابع خود را مصرف میکنیم....

درهای اوبه به روی همه باز !
​​​​​​​ به اشتراک گذاشتن و گذراندن لحظات خوب زندگی در طبیعت لذت بخش خواهد بود. اگر می خواهید یک کارگاه آموزشی برگزار کنید، در یک رویداد شرکت کنید، داوطلب شوید تا یاد بگیرید و اجازه دهید ما هم از شما یاد بگیریم، پس به دنیای اوبه خوش آمدی. اگر کنجکاوی، ایده و اشتیاق برای به اشتراک گذاشتن دارید، اینجا مکان مناسبی برای شماست.

کل پروژه توسط تیمی از داوطلبان پشتیبانی می شود که با عشق به کار خود و علاقه مندی به پروژه، همکاری فعال خود را برای توسعه اوبه اهدا کرده اند و ایمان دارند برای فرهنگی پایدار و بستری مناسب برای آیندگان نیاز است گروهی باشیم که برای فارسی زبانان مسیر را هموار کنیم.

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش