پروژه مزرعه اوبه در ایتالیا

 پروژه اوبه از اواخر سال 2019 از یک مدل آگرواکولوژیکیِ پرماکالچر الهام گرفته است. این یک مزرعه خانوادگی چند منظوره است که بر اساس سازماندهی مجدد و ارتقاء یک زمین کوچک به مساحت 5 هزار متر(1.5 بیولچ رجیو امیلیا) با یک بنای سنگی قدیمی و باستانی 400 ساله در حال بازسازی و دگرگونی در منطقه ای تپه ای و مرتفع است. یک یورت ترکمنی هم در دل طبیعت و چشم انداز زیبای آن بنا شده که میزبان دوره های آموزشی خواهد بود. 
اوبه با تمرکز اصلی بر روی تولید میوه، سبزیجات و غلات فعالیت خود را آغاز میکند. هدف اوبه، تولید محصولات خاص مانند غلات باستانی، میوه های قدیمی و غیر معمول، میوه های کوچک، سبزیجات و همچنین گیاهان معطر و دارویی است. بنای سنگی قدیمی هم دارای پنج اتاق بزرگ و فضای مشاعات است که با معماری روستیک میتواند برای کسانی که مشتاق به زندگی روستایی در دل طبیعت هستند، بسیار هیجان انگیز باشد به خصوص برای افرادی که نیاز دارند مدتی در آرامش، از شهر دور بمانند. همه چیز برای یک تجربه فوق العاده طراحی شده.
همه محصولات در یک بافت زراعی- روستایی از نوع خود احیاکننده، پایدار، بیولوژیکی و اکوسیستمیک تولید میشوند.
در واقع هدف از ایجاد و شکل دهی اوبه  این است که علاوه بر تولید، باید یک اکوسیستم واقعی باثبات و دائماً در حال تکامل ایجاد شود که بازدیدکنندگان و کسانی که در اوبه فعالیت می‌کنند، بتوانند در حین ارتباط با طبیعت، آموزشی متفاوت را تجربه کنند و به درک عمیقی از حرمت طبیعت برسند و با بینشی پایدار این میراث بزرگ را برای آیندگان حفظ کنند.
پروژه کشاورزی اوبه شامل ایجاد محیط‌های مختلف کشاورزی و روستایی با استفاده از معیارهای فرهنگ پایدار  "پرماکالچر" و احیاکننده و اکوسیستمیک است.
اوبه در منطقه Canossa، در دامنه جنوبی دره رودخانه  Tassobbio ، در یک بافت زیبای پانوراما و با یک میکرو اقلیم مطلوب و با تنوع قابل توجهی از انواع گیاهان در زمین مشخص می شود.

​​​​​​​


شما هم به ما بپیوندید
اینستاگرام oobeh country house

برای درک بهتر، کلمه پرماکالچر را باز میکنیم؛ پرماکالچر (Permaculture) ترکیبی از کلمه پرماننت(Premanent)   که به معنی دائمی و پایدار است و کلمه کالچر (Culture)  به دو معنی به کار میرود:  یکی کشت و دیگری فرهنگ. در سال های اولیه از کلمه کشاورزی به جای فرهنگ استفاده میشد ولی امروزه در سیر تکاملی، به فرهنگ دائمی تبدیل شده است و به بیانی زیباتر فرهنگ پایدار نامیده میشود.
در پرماکالچر بسیار به لغت اکولوژی بر میخوریم که لازم میدانم همینجا معنی این کلمه را باز کنم. اکولوژی به معنی بوم شناسی است، بوم‌شناسی در فارسی ترجمه واژگانی از نام لاتین آن یعنی اکولوژی است. ...

از اوبه پرماکالچر حمایت کنید
کمک های مالی سخاوتمندانه شما به ما کمک می کند تا مقالات و رسانه های خبری دنیای پرماکالچر را رایگان ارائه دهیم، و به فارسی زبانان در سراسر جهان آموزش دهیم، الهام باشیم و توانمند تا از طریق پرماکالچر، سبک زندگی پایدارتر و اخلاقی را داشته باشند.در عین حال، جدای، از کمک های فیزیکی و فکری، که می تواند از طریق داوطلبانه انجام دهید، امکان حمایت از پروژه حتی از نظر اقتصادی از طریق تأمین مالی جمعی یا با کمک های داوطلبانه ساده برای کمک به هزینه هایی که به طور اجتناب ناپذیر ایجاد می شود وجود دارد. 

ما فعالان طراحی پرماکالچر می خواهیم با ایجاد یک آکادمی آموزشی، دوره‌ها، کارگاه‌های آموزشی و هم چنین رویدادهایی برای انتقال دانش پرماکالچر و ایجاد شبکه‌ های آموزشی و حمایتی برگزار بکنیم و جامعه‌ای با طراحی پرماکالچر در میان فارسی زبانان دنیا به خصوص ایران شکل دهیم و با این کار مفاهیم پرماکالچر را در قالب استانداردهای بین المللی و با توجه به ویژگی های فرهنگی، اقلیمی و محیط زیستی به فارسی زبانان آموزش داده و شکل گیری شبکه پرماکالچر را راهبری کنیم.

پرماکالچر چیست؟
1.پرماکالچر یک چارچوب خلاّقانه است برای ابداع شیوه های زندگی پایدار.
2.پرماکالچر روشی است عملی مبتنی بر توسعۀ سیستمهای متوازن )از منظر زیست محیطی
​​​​​​​ (، کارآمد و مفید که در همه جا و برای همه کس قابل استفاده است. با بررّسی دقیق راهها و روشهایی که منابع خود را مصرف میکنیم....

درهای اوبه به روی همه باز !
​​​​​​​ به اشتراک گذاشتن و گذراندن لحظات خوب زندگی در طبیعت لذت بخش خواهد بود. اگر می خواهید یک کارگاه آموزشی برگزار کنید، در یک رویداد شرکت کنید، داوطلب شوید تا یاد بگیرید و اجازه دهید ما هم از شما یاد بگیریم، پس به دنیای اوبه خوش آمدی. اگر کنجکاوی، ایده و اشتیاق برای به اشتراک گذاشتن دارید، اینجا مکان مناسبی برای شماست.

کل پروژه توسط تیمی از داوطلبان پشتیبانی می شود که با عشق به کار خود و علاقه مندی به پروژه، همکاری فعال خود را برای توسعه اوبه اهدا کرده اند و ایمان دارند برای فرهنگی پایدار و بستری مناسب برای آیندگان نیاز است گروهی باشیم که برای فارسی زبانان مسیر را هموار کنیم.

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش